CataloniaBio&HealthTech participa a la reunió del consell empresarial del VHIR

El Consell Empresarial del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), que compta amb representants de CataloniaBIO, es va reunir per segona vegada el 25 de gener. El consell assessora la direcció i el patronat del VHIR i l'ajuda a detectar oportunitats, participar en projectes conjunts i facilitar l'accés als recursos públics i privats.

Està format per 15 representants del món econòmic, empresarial i biotecnològic, amb empreses i entitats com Asebio, Fenin, Specificic Pig, Grup Ferrer, Fundació Bancària La Caixa, AMETIC, Roche Diagnostics, Banc Sabadell, Laboratoris Esteve i Biocat. L'ens es va constituir fa dos anys i el presideix Lluís Bassat. 

La Direcció del VHIR va explicar als consellers els resultats institucionals, científics i econòmics de 2017, que van ser considerats "excel·lents". Es va parlar també de projectes de present i futur, com l'activació de la política de Responsible Research & Innovation (RRI) i la importància de la recerca del Vall d'Hebron en la recent aliança d'hospitals europeus. El tema estrella va ser el projecte del Nou Edifici de Recerca, un espai que compartiran tots els que fan investigació a l'Institut.

Foto: Els representants del consell, reunits, entre els quals hi ha Ignasi Biosca, president de CataloniaBio en aquella data, i Jaume Amat, actual president de CataloniaBio & HealthTech © VHIR

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies