Banc Sabadell i Asabys Partners creen un nou fons de capital risc en salut

comunicacio@cataloniabioht.org,

Banc Sabadell i Asabys Partners, promoguda per Josep Lluís Sanfeliu i Clara Campàs —membre de l'anterior junta directiva de CataloniaBio (2014-2018)—, han posat en marxa un nou fons de capital risc de 60 milions d'euros que centrarà la seva activitat d'inversió en l'àmbit de la salut. 

En concret, el nou instrument neix amb la denominació Sabadell Asabys Health Innovation Fund i té previst dur a terme inversions en les primeres etapes de companyies de biotecnologia, tecnologia mèdica i salut digital a l'Estat espanyol, el Regne Unit i Israel.

El fons podrà comprometre fins a 6 milions d'euros per projecte i preveu operar amb una estreta col·laboració amb centres de recerca i hospitals de referència. 

Catalunya, inversió a l'alça en salut

Les empreses biomèdiques van atraure 153,1 milions d'euros d'inversió durant el 2016, una xifra rècord per al sector, segons l'Estudi sobre la inversió en biomedicina a Catalunya que elabora CataloniaBio & HealthTech amb la col·laboració d'EY. Les dades d'inversió al sector de 2017 es presentaran el dia 12 de juny a Barcelona.

Convocatòria BStartup Health

Paral·lelament, Banc Sabadell obre una nova convocatòria del seu programa BStartup especialitzat en salut en la qual se seleccionaran tres projectes innovadors en fase inicial que rebran una inversió de 75.000 euros, a més d'acompanyament per avançar en la validació de la seva tecnologia i el seu mercat, i d'aquesta manera poder assolir noves rondes de finançament. 

Més informació

Foto: Raül Rodríguez, director de BS Capital, i Josep Lluís Sanfeliu, gestor d’Asabys Partners - © Banc Sabadell

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies