Barcelona acollirà Bio€quity 2019, la trobada d’inversors en biotecnologia més important d’Europa

comunicacio@cataloniabioht.org,

Bio€quity Europe, el principal esdeveniment d'inversors del sector biotecnològic europeu, tindrà lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019 gràcies a la iniciativa del Comitè Amfitrió Regional format per Biocat, Ysios Capital, ACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech

Al llarg de la seva història, Bio€quity Europe —organitzat per BioCentury i EBD Group— ha presentat més de 800 empreses europees capdavanteres a milers d’inversors i professionals de desenvolupament de negoci de l'àmbit biofarmacèutic. Més de 550 delegats de 26 països van assistir a la darrera edició celebrada a Gant (Bèlgica) el maig passat.

"Barcelona té tots els ingredients clau d’un ecosistema de les ciències de la vida vibrant: una sòlida recerca acadèmica, una mentalitat emprenedora i un grup creixent de fons de capital risc" comenta Eric Pierce, editor de BioCentury. 

"Bio€quity Europe ens permetrà mostrar com Barcelona i la BioRegió de Catalunya s'han convertit en un destí prioritari per a la inversió biotecnològica a Europa" destaca Jordi Naval, director d’Estratègia de Biocat. "En els darrers anys, les empreses de la BioRegió han atret una inversió mitjana de 135 milions d'euros anuals. Ja hi ha més de 40 inversors internacionals que participen en les empreses de la BioRegió, sobretot nord-americans, i la xifra gairebé s'ha duplicat en només dos anys" ha remarcat.

Joan Romero, conseller delegat d’ACCIÓ, subratlla que “la interconnexió amb inversors internacionals és clau per al creixement i desenvolupament del hub de 1.250 start-ups catalanes".

En aquest sentit, Joël Jean-Mairet, Managing Partner d’Ysios Capital, recorda que “Barcelona s’està convertint en un important hub biotecnològic a Europa, i acollir Bio€quity a la ciutat permetrà als inversors internacionals interactuar amb empreses biotecnològiques locals i veure de primera mà aquesta evolució”.

Jaume Amat, president de l'associació d'empreses CataloniaBio & HealthTech i CEO d'Specipig, comenta que "tenim un ecosistema que segueix creixent i madurant, com mostren les dades del darrer Estudi d'inversió en biomedicina a Catalunya que hem presentat amb EY, i aquesta fira pot ser un bon catalitzador per atraure més inversió que permeti accelerar l'entrada de tecnologia mèdica i medicaments innovadors al mercat".

Press release (English)

Nota de prensa (Spanish)

Nota de premsa (català)

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies