La #BBQ2018 mostra el potencial de l'ecosistema biomèdic a Catalunya

comunicacio@cataloniabioht.org,

Galeria de fotos

CataloniaBio & HealthTech Review (Spring-Summer 2018)

Un ecosistema cohesionat, actiu i en creixement. Aquestes són les paraules que més es van sentir ahir en les converses informals dels prop de 300 emprenedors i professionals de l'àmbit de la biomedicina, les tecnologies mèdiques innovadores i la salut a la barbacoa-networking d'estiu de CataloniaBio & HealthTech (#BBQ 2018).

Ha estat la primera barbacoa de la nova associació que va començar a caminar fa cinc mesos, després de la integració de CataloniaBio i Health Tech Cluster. La #BBQ2018, a les instal·lacions d'Specipig, ha mostrat més que mai la diversitat d'start-ups, empreses i entitats del sector a Catalunya. “Una diversitat, que lluny de ser una debilitat, ens ofereix la possibilitat de completar tota la cadena de valor de les solucions innovadores que han de permetre millorar la salut de les persones” va explicar Jaume Amat, president de CataloniaBio & HealthTech i CEO d'Specipig.

CataloniaBio & HealthTech està integrada actualment per més de 150 socis, i aprofita la bona dinàmica de les dues associacions que l’han precedida per avançar convençuda que la innovació, l'emprenedoria i la xarxa són elements clau per estimular el desenvolupament de noves solucions per a la salut. “Tenim un cercle virtuós molt singular, que no passa en altres sectors, i tots els ingredients per créixer junts i fer-nos un lloc destacat a nivell internacional. El 2017 vam atraure 102 milions d'euros i vam fer 146 projectes col·laboratius” va remarcar Amat.

Paral·lelament al networking, es podia veure el xef Luis Ruiz-Ávila i l'equip d'Spherium Biomed coent els xais i el xoripan argentí mentre explicaven que “el que estem fent no és més que la versió local d’una hecatombe grega, una mena de sacrifici ritual”.

I a pocs quilòmetres, Barcelona Tech City celebrava dos anys al Pier 01 com a hub tecnològic i digital a la ciutat. 


La #BBQ2018 ha estat possible gràcies al suport de la nova empresa Sepsia Therapeutics, així com d'AEC Partners, Asphalion, Genesis Biomed, Mind the Byte i Ysios Capital.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies