La Fundació Maragall, el Banc de Sang, Oriol Mitjà i Andreu Mas-Colell, guardonats amb els Trifermed Awards 2018

comunicacio@cataloniabioht.org,

La Fundació Pasqual Maragall, el Banc de Sang i Teixits, el Dr. Oriol Mitjà i Andreu Mas-Colell han estat els guardonats de la tercera edició dels Trifermed Awards per a l'impacte social en la salut. L'acte de lliurament es va celebrar el 14 de juny a CaixaForum Barcelona davant més de 300 assistents del sector.

La investigadora i neurobiòloga Dra. Mara Dierseen, guanyadora de l'edició 2017, ha presidit els premis d'aquest any. A més de la Dra. Dierssen, han format part del jurat Ignasi Biosca (Reig Jofre i expresident de CataloniaBio), Clara Campàs (Kern Pharma i Asabys Partners), Luis Ruíz-Ávila (Spherium Biomed), Montserrat Vendrell (Alta Life Sicences), entre d'altres. 

"Els Trifermed Awards busquen aflorar el valor humanístic que hi ha darrere de cada persona que es lleva cada dia pensant en ajudar als altres, en trobar solucions per a les malalties. Històries que aposten per canviar el món amb un gran impacte en la salut" explica el Prof. Dr. Sergi Trilla, fundador i president de Trifemed CBDO.

Foto: Guanyadors i membres del jurat dels premis - © Trifermed CBDO

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies