Genesis Biomed presenta el seu nou fons Genesis Ventures

Genesis Biomed, empresa associada a CataloniaBio, va presentar ahir Genesis Ventures, un nou fons d'inversió ubicat a Barcelona i integrat per diverses family offices que apostarà per projectes de recerca i empresarials en fase molt primerenca de l'àmbit de la biomedicina (terapèutica, diagnòstic, dispositius mèdics, salut digital, entre d'altres). L'objectiu de Genesis Ventures és ajudar els emprenedors a assolir el valor necessari de la seva recerca per, posteriorment, atreure la primera ronda d'inversió de fons corporatius o capital risc (Series A).

“Som un vehicle de finançament atípic sense cap precedent semblant a Espanya” va remarcar Josep Lluís Falcó, fundador i CEO, “anirem a fer la ciència que esperen els inversors i les agències reguladores, amb un clar objectiu de desenvolupar productes innovadors". El nou fons es dimensiona inicialment en 610.000 euros i preveu realitzar unes vuit operacions fins l'octubre de 2019

L'acte es va celebrar al Parc Científic de Barcelona en el marc de la Jornada Anual de l'empresa i amb més d'un centenar d'investigadors i emprenedors del sector i representats d'entitats de referència al sector.

Foto: L'equip de Genesis Biomed - © Genesis Biomed

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies