Kymos compra l'italiana Pharmaprogress

La CRO Kymos Pharma Services ha tancat la compra de la companyia italiana Pharmaprogress situada a Ancona (regió de les Marques), que compta amb un laboratori d'anàlisi de 700 metres quadrats, una plantilla de 10 treballadors, i una facturació prevista per al 2017 d'un milió d'euros. Pharmaprogress disposa de l'autorització GMP atorgada per l'Agència Italiana del Medicament i té un destacat posicionament entre les principals empreses farmacèutiques del país.

"Aquesta adquisició ens permet situar Itàlia com el nostre principal mercat exterior, seguit molt de prop de França, i alhora accelerar els nostres plans d'expansió iniciats fa cinc anys per consolidar-nos com una CRO rellevant en el mercat europeu" afirma Joan Puig de Dou, CEO de Kymos Pharma Services i membre de la junta de CataloniaBio. Actualment, els principals mercats exteriors de Kymos són Itàlia, França, Suïssa, Alemanya i Portugal.

L'adquisició de Pharmaprogress és rellevant perquè Itàlia té una important implantació d'indústria farmacèutica tant nacional com estrangera, "amb un potencial de subcontractació molt elevat, pel que esperem amb aquesta integració oferir als actuals clients de Pharmaprogress una major gamma de serveis, en especial en l'àmbit dels productes biotecnològics, i una major capacitat de gestió de projectes "comenta Puig de Dou.

Kymos Pharma Services situa les seves exportacions en pràcticament el 50% de la seva facturació i espera arribar a unes vendes de 7 milions d'euros en l'any 2016. L'empresa va inaugurar una nova seu al Parc Tecnològic del Vallès el 2015.

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies