AB-Biotics i Mylan llancen un probiòtic anticolesterol a Austràlia i Nova Zelanda


AB-Biotics ha arribat a un acord amb la multinacional Mylan per a la comercialització del probiòtic AB-Life, capaç de reduir el colesterol entre un 14% i un 18%, a Austràlia i Nova Zelanda.

Des del gener d'aquest any el producte compta amb l'aprovació de les autoritats australianes. Al Congrés Anual de Farmacèutics d'Austràlia (APP 2015), al qual hi van assistir uns 5.500 professionals, Mylan ja va presentar el producte sota la marca Enliva amb una gran acceptació.

"Aquest acord ens permet entrar en un dels mercats de probiòtics amb més potencial del món, de la mà d'un soci de prestigi i amb els més alts estàndards científics" han comentat Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, cofundadors d'AB-Biotics.

Mylan és líder en les àrees terapèutiques d'hipertensió, hiperlipidèmia i digestiu a Austràlia, després de comprar la divisió d'Abbott el febrer d'aquest any. Paul Vilner, director comercial de la companyia, entén que és una gran oportunitat per a les farmàcies a Austràlia i Nova Zelanda "per proporcionar assessorament i suport de qualitat a les persones amb colesterol, especialment les que encara no requereixen prescripció de medicaments".

Foto: Equip d'R+D d'AB-Biotics a la seu del Parc de Recerca UAB

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies