Ascidea, Cebiotex i ZIP Solutions, nous socis de CataloniaBio


Les empreses Ascidea, Cebiotex i Zera Intein Protein Solutions (ZIP Solutions) s'han incorporat a l'associació CataloniaBio, que ja aglutina més de 60 companyies innovadores de l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya, des de multinacionals, passant per pimes fins a start-up i spin-off. L'entitat té com a eixos estratègics per als propers anys potenciar la cooperació empresarial i la internacionalització, captar inversió i finançament, i promoure que el coneixement que generen els centres de recerca i les universitats arribi a les empreses que formen part de l'entitat.

Ascidea

És una Contract Research Organization (CRO), dirigida per Albert Mascarell, que ofereix serveis per a la recerca genòmica i estudis clínics especialitzada en ADN i ARN: la seva obtenció, qualitat, anàlisi de baix i alt rendiment, interpretació integral i aplicacions.

www.ascidea.com

Cebiotex

Creada el 2012 per investigadors de la UPC i l'Hospital Sant Joan de Déu i liderada pel Dr. Joan Bertran, disposa d'una tecnologia pionera i serveis d'R+D en l'àrea de Drug Delivery amb nanofibres polimèriques.

www.cebiotex.com

ZIP Solutions

Empresa de nova creació participada pel fons Inveready Innvierte Biotech II i dirigida per la Dra. Miriam Bastida. Desenvolupa i comercialitza tecnologia innovadora per a l'àmbit biotecnològic, farmacèutic, veterinari i industrial.

Properament coneixarem més a fons els projectes de cada una d'aquestes empreses amb entrevistes als seus CEO.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies