Capital Cell tanca la major campanya de micromecenatge científic

Capitall Cell, la plataforma especialitzada en operacions de micromecenatge en  l'àmbit de les ciències de la vida i la salut, ha fet possible que l’empresa catalana ZeClinics aconseguís els 100.000 euros que necessitava per desenvolupar un sistema per personalitzar tractaments oncològics. Ha estat la major campanya de micromecenatge científic a tot l’Estat espanyol de 2015, amb un total de 64 inversors i de 88 dies de durada.

ZeClinics va començar la campanya de micromecenatge el febrer passat al topar amb dificultats a l'hora de trobar finançament per aquest nou producte. Aquest és el vídeo promocional que s'ha difós durant tota la campanya.

El projecte al qual es destinaran els recursos s’anomena ZeOncoTest. El ZeOncoTest es basa en trasplantar el càncer que pateix un pacient a un grup d'embrions de peixos zebra on es podran provar diferents tractaments. Gràcies a aquest camp de proves personalitzat serà possible adaptar la teràpia més eficaç per a cada pacient. La idea no és nova, ja que actualment s'utilitzen ratolins amb el mateix objectiu, els anomenats xenotrasplantaments, però l'equip de ZeClinics pretén escurçar el temps i abaratir els costos.

Capital Cell, creada el 2014 i membre de CataloniaBio, ha recomanat dur a terme la campanya sota la fórmula equity crowdfunding on els inversors obtenen com a màxim una participació del 9,09% del total de l’empresa i un ROI del 136%.

A través d'aquesta plataforma també es va aconseguir la ronda de micromecenatge més important de 2014 protagonitzada per la biotecnològica Iproteos. Si t'interessa aconseguir finançament col·lectiu per a un projecte, consulta  el web o posa't en contacte amb l'equip promotor de Capital Cell.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies