CataloniaBio i Banc de Sabadell col·laboren per facilitar finançament


CataloniaBio, associació que representa més de seixanta empreses de l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya, i Banc de Sabadell han signat un acord de col·laboració per tal que els emprenedors i empreses tinguin accés a finançament en condicions preferents a través del programa BStartup. D'aquesta manera, es posa a disposició de tots els socis de CataloniaBio una xarxa d'oficines especialitzades amb un anàlisi de risc diferenciat tenint en compte les peculiaritats del perfil d'empresa.

Una altra línia de col·laboració és la inversió directa de capital risc d'un milió d'euros anual que s'ofereix amb el programa BStartup 10 per a emprenedors digitals (inclou e-health, software, aplicacions mòbils i big data). Els interessats s'han de presentar a les convocatòries i de les 10 empreses escollides se'ls acompanya en el seu creixement amb un programa d'alt rendiment i reben 70.000 euros en efectiu. La quarta convocatòria està oberta fins al 21 de juny de 2015. Els emprenedors derivats de CataloniaBio, que compleixin els requisits, tindran accés a un fast track i passaran directament a la segona fase de selecció de projectes.

Paral·lelament al que ofereix el programa BStartup, “estem treballant en una línia de productes més específics per a les necessitats de les empreses biotecnològiques i biomèdiques” ha explicat Conxa Oliu, directora de Sabadell Professional i BStartup.

Banc de Sabadell va donar suport a la celebració de la primera Nit de CataloniaBio el febrer passat, la trobada sectorial a Catalunya, “i seguirem col·laborant amb noves iniciatives per potenciar la cooperació cientificoempresarial” ha comentat el president de CataloniaBio i conseller delegat de Reig Jofre, Ignasi Biosca.

A la signatura de l'acord, que ha tingut lloc a l'oficina BStartup de l'avinguda Diagonal de Barcelona, hi han estat presents a més de Conxa Oliu i Ignasi Biosca, Yolanda Pérez, directora de BStartup; Antoni Royo, sotsdirector d'oficina BStartup; Jaume Amat, membre de la Junta de CataloniaBio i CEO d'Specific Pig, i Melqui Calzado, secretari general de CataloniaBio.

Nota de premsa (català)
Nota de prensa (castellano)

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies