Devicare obté els segells de qualitat ISO 9001 i ISO 13485


L'organisme britànic BSI ha concedit les certificacions de qualitat ISO 9001: 2008 i ISO 13485: 2012 a Devicare, empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions innovadores per al diagnòstic, monitoratge i tractament de malalties cròniques, principalment, les que es puguin controlar des del domicili del pacient.

L'obtenció d'aquestes certificacions és un pas important per a la companyia ubicada al Parc de Recerca UAB, ja que avala les bones pràctiques com a fabricant de dispositius mèdics i "demostra que tenim la capacitat de subministrar productes sanitaris que compleixen els requisits del client i els requisits reguladors aplicables, a més de facilitar l'accés al mercat nacional i europeu de tots els productes" explica el seu CEO, Rosendo Garganta.

L'ISO 13485 és una normativa específica per a empreses de l'àmbit sanitari basada en l'estructura de la ISO 9001, però que inclou aspectes com l'anàlisi de riscos, la fabricació estèril i la traçabilitat. "Ens garanteix davant de clients, proveïdors, col·laboradors i inversors que tenim implantades les millors pràctiques reconegudes en el sector medicosanitari" comenta Marta Aznar, directora de Qualitat de Devicare.

Llançament de la línia completa Lit-Control®

Devicare ha estat pionera en desenvolupar el primer abordatge preventiu domiciliari del món per a la litiasi renal i urinària sota la marca Lit-Control®. L'empresa preveu llançar al mercat la línia completa Lit-Control® el tercer trimestre de 2015, la qual estarà formada pel dispositiu mèdic Lit-Control® pH Meter i els complements alimentaris Lit-Control pH Up® i Lit-Control pH Down®.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies