El Grup Indukern preveu créixer per sobre del 10% el 2015


Tot apunta que serà un bon any pel Grup Indukern. Després de tancar el primer semestre, el holding amb seu al Prat de Llobregat, ha anunciat que preveu un creixement per sobre del 10%. Els principals motors de l'augment de les vendes: diversificació del negoci pel qual han apostat els últims anys i l'expansió internacional (59% de les vendes actuals). El 2014 la xifra de negoci va ser de 692 milions d'euros.

El grup està format per Indukern, empresa dedicada a la distribució i comercialització de química fina; Calier, centrada en la R+D, fabricació i comercialització de productes per a la salut animal, i Kern Pharma, la companyia farmacèutica del grup.

Raúl Díaz-Varela, vicepresident executiu del Grup, ha dit que "estem immersos en projectes molt il·lusionants que tenen bones perspectives".

Els últims anys, Indukern ha donat un gir al seu focus de negoci oferint productes propis de més valor afegit. En l'àmbit de la salut humana, vol mantenir una mitjana de 25 llançaments anuals i créixer a través de les seves dues noves divisions: Kern Pharma Biologics, amb biosimilars, i Kern Pharma Consumer, amb productes d'autocura. També s'impulsarà l'àrea d'R+D i es reforçarà la presència internacional. Kern Pharma té una plantilla de 738 treballadors i va facturar 171 milions d'euros el 2014.

Més informació

Foto: Raúl Díaz-Varela, vicepresident executiu del Grup - © Indukern

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies