4 Clinical Trials i Anagram es fusionen

comunicacio@cataloniabioht.org,

4 Clinical Trials i Anagram han anunciat la seva fusió per convertir-se en la primera CRO a Espanya que integri els serveis d'anàlisi centralitzat d'imatges mèdiques i la gestió d'assajos clínics.

4 Clinical Trials es va crear el 2016 per oferir suport en la recerca clínica des de diferents angles, amb la col·laboració de l'IEC, una CRO de solucions integrades en la gestió d'imatges mèdiques per a assajos clínics.

D'altra banda, Anagram, fundada el 1998, té una sòlida trajectòria en assajos clínics, tant amb fàrmacs com dispositius mèdics, i en camps terapèutics com la cardiologia, la neurologia (concretament ictus), entre altres. Anagram ha gestionat més de 130 estudis en uns 1.000 centres i més de 26.000 pacients.

Les tres empreses (4CT, Anagram i IEC) s'han alineat per combinar fortaleses i experiència i per poder oferir una gamma de serveis més àmplia: assessorament estratègic i gestió de projectes, regulació i posada en marxa i seguiment d'estudis, gestió de dades, estadística, redacció mèdica, farmacovigilància, així com serveis d'anàlisi i informe centralitzat d'imatges mèdiques. La seu de l'empresa és a Barcelona.

Visita la nova web!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies