CataloniaBio & HealthTech posa en marxa un Grup de Treball d’Innovació

comunicacio@cataloniabioht.org,

CataloniaBio & HealthTech ha iniciat un Grup de Treball (GT) d’Innovació amb la finalitat de compartir nous models de negoci i sinèrgies que generin solucions per a la salut, facilitar les col·laboracions públicoprivades, conèixer les necessitats no cobertes dels pacients i l'assistència hospitalària, i alinear la innovació de les empreses tecnològiques i biofarmacèutiques i els hospitals.

Per tal d’oferir la possibilitat a les empreses i hospitals d'expresar les seves inquietuds, proposar activitats i participar en l'execució, es farà una presentació el dia 7 de febrer al Parc Científic de Barcelona.

“El GT tindrà més força si és participatiu, per tant, el seu llançament s’ha dissenyat com una dinàmica de treball en grup" ha destacat l'equip promotor format per Àngel Alonso (Vecmedical), Isabel Amat (Reig Jofre), Ferran Rodríguez (Hospital Clínic) i Eduard Valentí (Esteve), tots membres de la junta directiva, amb el suport de Melqui Calzado (secretaria general).

CataloniaBio & HealthTech compta també amb un GT d’Afers Regulatoris, el qual està tenint molt bona participació dels socis.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies