Devicare anuncia els resultats positius de l'assaig clínic amb Lit-Control® per evitar la calcificació de catèters

comunicacio@cataloniabioht.org,

Devicare i nou hospitals espanyols de referència en urologia han completat amb èxit l'assaig clínic que demostra l'eficàcia de l'ús combinat d'un dispositiu mèdic (Lit-Control® pH Meter) i un nutracèutic per prevenir la calcificació dels catèters doble J mitjançant el control del pH urinari i l'aportació d'inhibidors de la cristal·lització. 

Els resultats d'aquest estudi pioner a nivell internacional es presentaran aquest mes a la Reunió de l'Associació Espanyola d'Urologia a Palma de Mallorca i al Congrés de l'Associació Europea d'Urologia el març a Barcelona davant de més de 10.000 uròlegs. Aquesta solució dóna resposta a una necessitat mèdica no resolta que afecta una part important dels pacients amb urolitiasi.

El Dr. Jordi Cuñé, director mèdic de l'empresa associada a CataloniaBio & HealthTech, considera que "és un èxit rotund que valida l'hipòtesi de treball i reforça la nostra aposta ferma per aportar solucions innovadores en el camp de l'urologia".

Aquesta setmana Devicare participa a la J.P. Morgan Healthcare Conference a San Francisco.

Més informació

Foto: D'esquerra a dreta, Jordi Cuñé, director mèdic de Devicare, i Xavier Peris, director de vendes i màqueting -  © Devicare

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies