El Grup de Treball d’Internacionalització de CataloniaBioHT impulsarà el coneixement i ‘networking’ entre empreses

comunicacio@cataloniabioht.org,

El Grup Treball (GT) d’Internacionalització de CataloniaBio & HealthTech va celebrar la primera reunió el dia 26 d’abril al Parc Científic de Barcelona amb la participació d’una vintena d’empreses i start-ups biofarmacèutiques, de tecnologia mèdica i salut digital.

El 7,9% de les exportacions que es fan a Catalunya són del sector de la salut i les ciències de la vida, segons dades de l’any 2018. Per explicar les oportunitats de negoci a nous països, en aquesta primera sessió es va comptar amb l’experiència de Clàudia Danesi, gerent Oficines Tècniques i Contractació Pública Internacional d’ACCIÓ, i Leyre Alonso, International Strategy Consultant de la mateixa entitat. L’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya té actualment 40 oficines arreu del món.

Albert Giralt (Avinent) i Alfons Nonell-Canals (Mind the Byte), membres de la junta directiva de CataloniaBioHT i coordinadors del GT juntament amb Melqui Calzado (secretaria general), van presentar els objectius del GT i van donar pas al debat entre les empreses per tal d’identificar els principals motius d’internacionalització (obrir nous mercats, cooperar tecnològicament, cercar inversió, deslocalitzar-se...).

El GT es reunirà properament per concretar un programa d’accions específiques.

CataloniaBioHT també compta des de 2018 amb el GT d’Afers Regulatoris i el GT d’Innovació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies