El Parc Científic de Barcelona compleix vint anys d'innovació científica i empresarial

comunicacio@cataloniabioht.org,

El Parc Científic de Barcelona (PCB) va tancar les activitats de celebració del seu vintè aniversari amb un acte institucional presidit pel rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias, el dia 21 de desembre. 

Davant més d’un centenar de personalitats del món acadèmic, científic, empresarial i governamental, Elias va afirmar que el PCB és “una concentració de talent absolutament excepcional que contribueix a crear valor a la nostra ciutat i al nostre país".

El PCB s'ha posicionat com a referent a Europa en innovació científica, tecnològica i empresarial. Actualment compta amb una superfície de 100.000 metres quadrats i una comunitat de 2.700 professionals, el 54% dels quals són dones.  CataloniaBio & HealthTech hi té la seva seu.

"El parc ha passat de 1.300 professionals a més del doble els últims vuit anys, i encara hi ha espai per al creixement" va dir la directora Maria Terrades. "Acabar de trobar el finançament per adequar nous espais de 9.000 metres quadrats i fer créixer la comunitat fins als 3.500 professionals del sector salut és un dels grans reptes actuals que tenim".

Més informació

Foto: © Parc Científic de Barcelona, David Acedo

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies