Empreses de CataloniaBio & HealthTech viatgen a Boston per accelerar la impressió 3D

comunicacio@cataloniabioht.org,

Onze empreses catalanes de l’àmbit de la impressió 3D i els dispositius mèdics han participat en una missió a Boston (Massachussets, Estats Units), del 16 al 19 d'abril, organitzada per la Generalitat de Catalunya —a través d’ACCIÓ— i l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Boston amb la col·laboració de CataloniaBio & HealthTech.

Durant aquests quatre dies, Avinent, Diopma, Mastertec, Neos Surgery, Servocad Microtronics, Tractivus i Ventura Medical, a més de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), l'Hospital Clínic, la Fundació Althaia i Fira de Barcelona, s'han reunit amb empreses i entitats com el Massachusetts General Hospital, el Tufts Medical Center, la seu central de l’empresa Boston Scientific, el Weitz Laboratory de la Universitat de Harvard i el Johnson & Johnson DePuy Synthe.

La delegació també ha participat al congrés BIOMEDevice per on passat més de 4.500 participants de tecnologia mèdica.

I és que amb una població de gairebé 7 milions d’habitants, Massachusetts s’ha consolidat com un dels principals ecosistemes de recerca i innovació biomèdica de tot el món i un dels epicentres més destacats pel que fa a l’aplicació de la impressió 3D a la salut.

Catalunya compta actualment amb 71 empreses que ofereixen serveis i productes relacionats amb la impressió 3D, que facturen 226 milions d’euros de forma agregada i són responsables de 2.000 llocs de treball. Sense dubte és una tecnologia clau per al desenvolupament de la indústria 4.0 al país.

Nota de premsa

Foto: Representants de la delegació a la companyia Johnson & Johnson DePuy Synthe - ACCIÓ

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies