Enantia llança una nova plataforma de cocristal·lització amb cannabinoides

comunicacio@cataloniabioht.org,

Enantia, empresa associada a CataloniaBio & HealthTech, ha aconseguit aplicar la tecnologia de cocristal·lització a una nova família de compostos, els cannabinoides.

Els cannabinoides, especialment el cannabidiol (CBD) i el tetrahidrocannabinol (THC), juguen un paper important en diverses vies bioquímiques. A banda de la seva aplicació en els dos únics medicaments aprovats fins avui, Sativex® i Epidiolex®, "el potencial dels cannabinoides per al tractament de diverses patologies mèdiques és molt elevat i ho demostren estudis clínics en curs" explica la Dra. Laura Grau, Account Manager d'Enantia.

Enantia ha desenvolupat la cocristal·lització de cannabinoides per facilitar la seva purificació en mescles complexes (naturals i sintètiques) i per obtenir ingredients actius i formulacions de fàrmacs més eficaços.

Si estàs interessat en la tecnologia com a partner o llicenciatari, pots posar-te en contacte amb Joan Feixas, CEO d'Enantia.

L'empresa, creada el 2003 al Parc Científic de Barcelona (PCB), està especialitzada en R+D de processos químics, desenvolupament de formes sòlides i química medicinal.

Més informació

Notícies relacionades:

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies