La Comissió Europea convida NEOS Surgery a presentar la seva experiència en innovació i finançament

comunicacio@cataloniabioht.org,

NEOS Surgery, associada a CataloniaBio & HealthTech, ha sigut una de les vint empreses i entitats de transferència tecnològica i inversió que han participat en la trobada Early stage financing of RTO spin-off companies de la Comissió Europea (CE) per explicar la seva experiència empresarial i de finançament. La reunió es va celebrar el dia 7 de març a la seu de la Comissió a Brusel·les amb representants del Fons Europeu d'Inversions (EIF-BEI), la Direcció General de Recerca i Innovació de la CE, Tecnalia Ventures, German Tech Transfer Management GmbH, Yeda R&D Company Ltd. del Weizmann Institute of Science (WIS), entre d'altres.

La presentació i moderació de les intervencions va anar a càrrec de Giancarlo Caratti, cap de la Unitat IP i Transferència de tecnologia de la Direcció de Recerca i Innovació de la CE.

A banda de l'intercanvi de bones pràctiques, “la finalitat de la CE era obtenir més feedback de cara les noves polítiques de recerca i innovació com el programa Horizon Europe que es llançarà el 2021” explica Lluís Chico, director general de NEOS Surgery i vicepresident de CataloniaBio & HealthTech. Horizon Europe serà el successor de l'Horizon 2020 amb un pressupost de 100.000 milions de euros.

NEOS Surgery es dedica al desenvolupament, fabricació i comercialització de dispositius mèdics innovadors en l'àmbit de la neurocirurgia, la cirurgia de columna i altres camps quirúrgics. L'empresa, ubicada a Cerdanyola del Vallès i San Sebastián, va néixer el 2003 fruit del coneixement generat en els centres tecnològics Eurecat i Tecnalia. Els últims anys l’empresa ha aconseguit diverses fites com la comercialització internacional del seu producte estrella Cranial LOOP i més de 10 milions d'euros de finançament.

Foto: Tots els representants d'empreses i institucions a la seu de la Comissió Europea - © Unió Europea, 2019

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies