L’assemblea de CataloniaBio & HealthTech aprova el pla d’acció de 2019 que potenciarà la innovació, l’emprenedoria i la xarxa

comunicacio@cataloniabioht.org,

CataloniaBio & HealthTech va celebrar l’assemblea general ordinària, el dia 15 de febrer al Parc Científic de Barcelona, on es van reunir els membres de la junta, l’equip executiu i una setantena de socis per posar en comú i aprovar el pla d'acció de 2019, així com l’informe de gestió i comptes de l’exercici 2018. També es va aprovar l’admissió de 24 socis nous*.

En representació de la junta, i d’acord amb els estatuts, van intervenir Jaume Amat (president), Maribel Bergés (tresorera), Àngel Alonso (secretari) i Melqui Calzado (secretari general de l’associació).

“La integració de CataloniaBio i del HealthTech Cluster ara fa un any reflecteix la transversalitat del sector de la biomedicina i la salut. La diversitat ens fa més rics i ens permet crear sinèrgies de futur i esdevenir el punt de suport des d’on pivotin les palanques d’altres agents de l’ecosistema” va començar dient Jaume Amat.

“Volíem una associació activa i viva, i ho hem aconseguit. Gràcies a tots els socis per la vostra implicació” va remarcar el president de CataloniaBioHT.

El pla d’acció de 2019 girarà al voltant dels tres eixos estratègics: innovació per ser globals, emprenedoria com actitud, i xarxa com a treball. Més concretament, els objectius d’aquest any seran facilitar les sinèrgies entre els agents de l’ecosistema per accelerar els projectes d’innovació i posicionar CataloniaBioHT com l’interlocutor empresarial de referència en el camp de la biomedicina i la salut a Catalunya. 

En les diferents iniciatives i activitats que s’impulsaran hi prendran un paper destacat els nous Grups de Treball (GT) d’Afers Regulatoris i d’Innovació. Properament es preveu llançar el GT d’Internacionalització.

En relació al balanç de 2018, es va finalitzar l’any amb un total de 156 socis, principalment de desenvolupament de producte biofarmàceutic, tecnologia mèdica i salut digital, i més de 1.000 emprenedors, executius i professionals van participar en les activitats organitzades durant l’any.

La propera cita per als socis és la Nit de CataloniaBio & HealthTech, que es farà el dia 7 de març al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona. A més, a l’Agenda del web es poden consultar periòdicament les activitats que organitza CataloniaBioHT, així com les empreses i agents del coneixement associats.

* Allergy Therapeutics Ibérica, Amat & Vidal-Quadras, Better Care, Biosystems, Chemotargets, Cytes Biotechnologies, Emibet, Fertypharm, Freeox Biotech, Glycardial Diagnostics, Hospital Germans Trias i Pujol, HITT, Institut Marquès, Inveniam, Leanbox, LIM Global, Mowoot, Onalabs, RheoDx, Roca Junyent, RTC, Syna Therapeutics, UPF Ventures i Wivi Vision.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies