Stimulo i una llevadora de Vall d'Hebron dissenyen un coixí que corregeix la posició del fetus

comunicacio@cataloniabioht.org,

L'empresa Stimulo, associada a CataloniaBio & HealthTech, i la llevadora de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vanessa Bueno, han dissenyat un coixí postural per a embarassades que corregeix la malposició del cap fetal en el part. 

En el moment del part és necessari que el fetus estigui mirant cap a baix, però en un 40% de les dones els fetus mira cap amunt. Si no es corregeix aquesta posició incorrecta cal realitzar una cesària o utilitzar fòrceps.

L’origen d’aquesta idea es troba en un assaig clínic que va realitzar Bueno sobre com facilitar la rotació del fetus durant el part quan es produeix una malposició i s'ha publicat a la revista Birth.

Innovació en producte

Stimulo està especialitzada en innovació i disseny de producte per a diferents sectors, i actualment té oficines a Barcelona i Guangzhou (Xina). "Treballem conceptes trencadors alineats amb la filosofia del Design Thinking: atractiu, factible i viable" explica Xavier Majoral, Business Developer i dissenyador.

Després d’anys desenvolupant productes nous, Stimulo ha creat un procés d’innovació propi basat en una recerca exhaustiva i un laboratori creatiu per generar, desenvolupar i madurar les millors idees.

Més informació

Foto: El nou coixí es diu Easysims i ja s'utilitza a la Vall d’Hebron 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies