Transplant Biomedicals inicia l'assaig clínic de Vivian® en trasplantament de ronyó

comunicacio@cataloniabioht.org,

Transplant Biomedicals, empresa associada a CataloniaBio & HealthTech, ha completat la inclusió de pacients en l'assaig clínic del dispositiu Vivian® per al transport i conservació de ronyons per a trasplantament procedents de donants.

Es tracta d'un estudi multicèntric i prospectiu amb 32 pacients de l'Hospital Clínic de Barcelona, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i l'Hospital Universitari de Bellvitge. Els resultats inicials de seguretat i eficàcia s'espera que estiguin disponibles el maig d'aquest any i els finals el primer trimestre de 2020.

"Vivian® té el perfil d'un veritable game changer en el camp de la preservació d'òrgans, i el nostre pla de desenvolupament està preparat per explorar totes aquestes oportunitats" comenta el Dr. Joan Salgado, CEO de l'empresa.

Transplant Biomedicals es dirigeix a un mercat de 1.100 milions d'euros i ara es troba en ronda de finançament per aconseguir 13,6 milions d'euros per completar el desenvolupament clínic, el producte final i el llançament al mercat de Vivian® , a més de desenvolupar els projectes del seu pipeline addicional.

Foto: El nou dispositiu Vivian® dissenyat a Barcelona - © Transplant Biomedicals

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies