Inveready aposta per la internacionalització de Top Doctors

Inveready, el Fons Enginyers i Castle Connolly Medical -que ja era accionista- lideren el conjunt d'inversors i business angels que han apostat per donar suport a la internacionalització de Top Doctors, amb una ronda de finançament d'1,1 milions d'euros.

Top Doctors ofereix a través de la plataforma www.topdoctors.es un directori mèdic a Espanya, Mèxic i els Estats Units, integrat per més de 4.000, 500 i 40.000 facultatius respectivament, i permet que l'usuari cerqui i tanqui una visita en línia amb un especialista per tractar el seu cas. Gràcies a aquesta inversió, l'empresa amb seu a Barcelona preveu l'entrada als mercats d'Itàlia, Anglaterra i països de Llatinoamèrica.

La firma aposta per l'excel·lència, de manera que regularment sol·licita a milers de metges que nominin als especialistes als quals acudirien davant d'una malaltia pròpia o d'un familiar. Posteriorment, un comitè mèdic vetlla perquè es compleixin els criteris de selecció i Adecco Medical & Science audita les nominacions per verificar la qualitat dels professionals.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies