Inveready entra a Agrasys, creadora del nou cereal Tritordeum

El grup Inveready ha invertit 500.000 euros en la biotecnològica Agrasys, que desenvolupa noves varietats de cultius amb valor afegit, a través del seu fons Inveready Invierte Biotech II.

Actualment, Agrasys centra l'activitat en el seu producte estrella, el Tritordeum, el primer cereal creat per l'home amb propietats beneficioses per a la salut cardiovascular, ocular i intestinal que es va presentar al mercat fa només un any i mig i que ja aporta a l'empresa el 95% dels ingressos. Al llarg del 2014, més de 400 punts de venda –des de forns de pa artesans fins a grans superfícies de l'Estat espanyol i Itàlia– han incorporat a la seva oferta diversitat de productes (pa, galetes, pasta, cervesa, etc.) amb la farina d'aquest nou cereal natural.

Sara Secall, directora d'inversions d'Inveready (membre de CataloniaBio), destaca l'oportunitat que representa el Tritordeum en l'àmbit de l'alimentació funcional: “És un producte que competeix en un nínxol de mercat premium i que té avantatges competitius pel seu baix contingut en proteïnes indigestibles del gluten i un alt contingut en luteïna".

L'ampliació de capital permetrà incorporar nous professionals a l'equip i accelerar el creixement a l'Estat espanyol i internacional de l'empresa.

Més informació al web del PCB, on està ubicada Agrasys.

Foto: Pilar Barceló, directora d'Agrasys - © Parc Científic de Barcelona

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies