Mind the Byte aconsegueix finançament de l'Instrument PIME de Comissió Europea

Mind the Byte, empresa especialitzada en serveis de disseny computacional de fàrmacs ubicada al Parc Científic de Barcelona, ha estat seleccionada en l'última convocatòria de l'Instrument PIME de la Comissió Europea i rebrà 50.000 euros per a l'estudi de viabilitat del projecte Datanimbus amb l'objectiu final de portar-lo al mercat.

Datanimbus consisteix en l’ús de tècniques de Big Data per al processament de grans quantitats de dades òmiques i la seva aplicació en la medicina personalitzada.

Un cop passada la primera fase de viabilitat del projecte, Mind the Byte té previst presentar-se a la segona que compta amb un finançament entre 0,5 i 2 milions d'euros.

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, assessora i acompanya les empreses catalanes en les convocatòries de l'H2020, entre les quals hi ha Mind the Byte. Segons Mariona Sanz, directora de la Unitat d’Innovació Empresarial d'aquesta entitat, “Catalunya és una de les regions d’Europa que més està participant en aquest programa, que té un pressupost de 3.000 milions d’euros. Es tracta d’un programa extremadament competitiu amb taxes d’èxit inferiors al 10%".

El fundador i CEO de Mind the Byte, Alfons Nonell-Canals, no amaga la satisfacció per aquest reconeixement: "Estem contents de poder tirar endavant el projecte i veure com la nostra aposta per la tecnologia cloud i Big Data no va mal encaminada”.

Més informació

Foto: El consell d'administració de l'empresa amb Albert Garcia-Pujadas (Foxize School), Alfons Nonell-Canals (fundador i CEO), Marta Príncep (Bellavista) i Xavier Castells (InKemia) - © Mind the Byte

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies