Més de 150 emprenedors i professionals participen a la #CataloniaBioBBQ 2015


La barbacoa-networking d'estiu de CataloniaBio, coneguda com a #CataloniaBioBBQ, va reunir el dia 23 de juliol més de 150 emprenedors i professionals de l'àmbit de les ciències de la vida i va comptar amb la presència especial del director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Martorell. La trobada es va fer a les instal·lacions de l'empresa Specipig al Prat de Llobregat, en un ambient distès que va afavorir les sinèrgies en xarxa.

A les cinc de la tarda, l'equip d'Spherium Biomed va començar els preparatius de la barbacoa  i pels volts de les vuit del vespre arribaven els més puntuals. L'aperitiu es va servir gràcies a la col·laboració d'Inveready, el cava i els vins de Codorniu i Raimat, i la barra de begudes d'Ysios Capital. Un any més, la #CataloniaBioBBQ ha rebut el suport de la divisió d'R+D de Ferrer Advanced Biotherapeutics.

Havent sopat, Jaume Amat, CEO d'Specipig i membre de la junta de CataloniaBio, i Melqui Calzado, secretari general de l'associació, van agrair la bona participació de socis i no socis a la trobada.

Ignasi Biosca, president de CataloniaBio i conseller delegat de Reig Jofre, va posar en valor la dedicació i dinamisme de l'actual junta directiva que ha permès consolidar l'associació i impulsar noves iniciatives com el programa Hospital Connection per facilitar la col·laboració empresa-hospital en innovació i recerca, el cicle de debats Lessons Learned per compartir èxits i fracassos en temes clau a l'empresa, i la participació en l'estratègia RIS3CAT sota el paraigües de Biocat. En aquest darrer punt, el president de CataloniaBio, en representació de les empreses associades, va ser crític dient que "sembla ser que no es compliran les expectatives de finançament que s'esperaven tot i haver-hi projectes d'alt nivell per al desenvolupament de nous fàrmacs i tecnologies mèdiques".

Malgrat les dificultats del sector per trobar finançament públic i inversors els últims anys, el futur es veu amb optimisme. "Hem de treballar amb qualitat com fins ara, i seguirem recollint èxits. La situació que hem viscut va a millor i és un bon moment per començar a captar finançament" va comentar el president de CataloniaBio.

La trobada va coincidir amb la notícia que Montserrat Vendrell deixarà properament la direcció de Biocat per incorporar-se al nou Barcelona Institute of Science and Technology, de manera que des de l'associació d'empreses se li va agrair el treball dut a terme per al sector des de 2007.

Fotos de la #CataloniaBioBBQ

Foto: © Anna Mas

 

 

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies