Neuroelectrics guanya la WIRED Health Competition a Londres


Neuroelectrics ha participat al Bupa Startup Stage en el marc de la WIRED Health Competition 2015 el dia 24 d'abril a Londres, on ha rebut el reconeixement de millor start-up entre una vintena de participants d'arreu d'Europa. Aquesta competició, que organitzen el grup Bupa i la revista Wired, reuneix emprenedors Top que exposen solucions innovadores per a problemes de la salut no coberts o mal coberts.

En el cas de l'start-up catalana, la seva CEO Anna Maiques ha mostrat el que han aconseguit amb l'Enobio: un casc inalàmbric amb una tecnologia que permet estimular el cervell i ajudar a recuperar-se als pacients amb problemes derivats d'accidents cerebrovasculars, epilèpsia o depressió.

Enobio, telemedicina del futur

Maiques creu que aquesta tecnologia ajudarà "a revertir els efectes del deteriorament cognitiu en el futur".  Cal remarcar també que la tecnologia de Neuroelectrics s'ha pensat com a plataforma de telemedicina, "som únics perquè el casc es pot connectar al núvol i s'utilitza des de casa. Realment creiem que això és un canvi de joc per a la neurociència".

L'Enobio s'ha venut a centres de recerca i universitats de més de 35 països i a Europa ha obtingut el certificat d'ús clínic en hospitals com l'Institut Guttmann de Barcelona per gestionar el dolor neuropàtic. "Gent procedent del MIT o el Media Lab el fa servir per a estudis clínics, per entendre com funciona el cervell humà" ha comentat Anna Maiques, que també és membre de la junta de CataloniaBio.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies