Nou empreses de CataloniaBio obtenen bona valoració al Pla Profarma


Nou empreses membres de CataloniaBio han estat incloses dins el Pla Profarma 2014 amb bona valoració. El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme (Minetur) ha avaluat en total 55 sol·licituds d’empreses farmacèutiques i biofarmacèutiques de tot l’Estat.

Destaquen Almirall, Esteve, Ferrer i Grifols per la seva qualificació com a “Excel·lents” i Reig Jofre i GP Pharm dins la categoria de “Molt bones”. Reig Jofre ha millorat la seva posició respecte 2013. També han estat reconegudes Laboratoris Leti, Kern Pharma i Amgen.

El Pla Profarma 2013-2016 vol incentivar la competitivitat dins la indústria farmacèutica. El Pla fa una llista anual de les empreses en funció del seu nivell d’excel·lència en diferents àmbits, com ara l’industrial, l’econòmic, la recerca, el desenvolupament o la innovació. Com a recompensa per la valoració positiva, les empreses incloses dins el Pla Profarma reben una reducció en la quantitat que han d’aportar al Sistema Nacional de la Salut.

Aquesta qualificació no només aporta prestigi a les empreses reconegudes sinó que també afavoreix la captació de noves inversions.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies