Reig Jofre produirà la vacuna per a la Covid-19 de Janssen a Barcelona

comunicacio@cataloniabioht.org,

Gran notícia per fer front al coronavirus i per al sector de la salut i les ciències de la vida a Catalunya. La farmacèutica Reig Jofre, associada a CataloniaBio & HealthTech, ha arribat a un acord amb Janssen Pharmaceutical de Johnson & Johnson per a la producció de la seva vacuna Covid-19 en fase clínica III.

Reig Jofre té una àmplia experiència en la fabricació de productes injectables i liofilitzats, propis i per a tercers. Durant el primer trimestre de 2021 posarà en marxa una nova planta d'última generació a Sant Joan Despí (Barcelona) que permetrà el subministrament ràpid i segur de la vacuna. La farmacèutica podrà fabricar 250 milions de dosis l'any. La vacuna és distribuirà a través de Janssen.

Ignasi Biosca, CEO de Reig Jofre i expresident de CataloniaBio & HealthTech (2014-2018), explica que "estem orgullosos de veure que l'esforç continuat d'invertir en tecnologia i capacitats industrials contribuirà a poder disposar de la vacuna Covid-19 en un gran nombre de països". 

Biosca també remarca el fet d'haver estat escollits per Janssen com un dels seus socis: "Ens donarà l'oportunitat de demostrar el valor estratègic que suposa disposar d'una indústria sòlida, competitiva i tecnològicament avançada en la superació d'una situació crítica com l'actual".

Més informació


També et pot interessar:


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies