Revolucionant l’atenció personalitzada amb Garmin i HumanITcare

comunicacio@cataloniabioht.org,


HumanITcare i VitalAire Brasil estan utilitzant dispositius portàtils de Garmin per ajudar a revolucionar el seguiment remot dels pacients que depenen de la teràpia d'oxigen a llarg termini, potencialment resultant en intervencions oportunes i atenció personalitzada; tot des de la comoditat de les llars dels pacients.

Una col·laboració recent entre l'empresa de salut connectada, HumanITcare, membre de CataloniaBio & HealthTech, i el líder mundial en serveis i suport per a la teràpia d'oxigen a domicili, VitalAire (un segment d'Air Liquide a Brasil) i Garmin, proveïdor líder a nivell mundial de rellotges intel·ligents, ha fet fortuna en el seguiment dels pacients amb malalties cròniques. El projecte, VitalSign, se centra en l'objectiu de VitalAire de monitorar i tractar de manera efectiva els pacients sotmesos a teràpia d'oxigen a llarg termini a casa, permetent, en última instància, intervencions oportunes i d’atenció personalitzada. L'accessibilitat contínua per seguir les mètriques vitals de salut dels pacients és possible gràcies a la utilització del rellotge intel·ligent Garmin Venu Sq i el SDK de Salut integrat de Garmin.

L'equip de VitalAire Brasil buscava una plataforma completa i interoperable de monitoratge remot de pacients que permetés el monitoratge continu de les constants vitals, incloent-hi la freqüència cardíaca i els nivells de saturació d'oxigen i la detecció de possibles descompensacions mitjançant la intel·ligència artificial. Aquestes dades podrien ajudar amb la detecció precoç de qualsevol problema de salut potencial en malalties respiratòries cròniques. La solució API interoperable de HumanITcare ofereix exactament aquest tipus de plataforma completa, que també es considera un producte mèdic, i ofereix canals de comunicació amb els pacients com un xat segur, notificacions push amb els pacients i una solució integrada de cures. La plataforma es pot integrar fàcilment amb dispositius intel·ligents, en aquest cas, el rellotge intel·ligent Venu Sq.

HumanITcare també ha aprofitat el SDK de Salut de Garmin per garantir la compatibilitat entre el Venu Sq i la seva plataforma de monitoratge sanitari. Aquesta integració permet accedir sense problemes a les dades recollides al rellotge intel·ligent, permetent als usuaris veure i gestionar còmodament totes les seves dades de salut dins de la plataforma. A més, l'usuari pot xatejar amb l'equip mèdic i rebre retroalimentació de manera remota.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies