Sequentia amplia el programari GAIA per a la recerca del SARS-Cov-2

comunicacio@cataloniabioht.org,

Sequentia Biotech, empresa associada a CataloniaBio & HealthTech, ha ampliat les funcionalitats del seu programari GAIA 2.0 d’anàlisi de microbiomes per donar suport als investigadors que treballin en projectes de recerca del SARS-Cov-2.

GAIA es va llançar el 2016 i compta amb més de 800 usuaris i 20.000 mostres analitzades el 2019. La versió actual permet detectar i analitzar dades NGS del virus amb alta precisió, sensibilitat i rapidesa, i també identifica soques víriques, fins i tot, en matrius virals complexes.




El programari funciona amb seqüenciació Amplicon i Shotgun, amb dades de qualsevol plataforma NGS (Illumina, Oxford Nanopore, PacBio o IonTorrent) i a partir de qualsevol mostra biològica. Gràcies a l’accés al núvol, els usuaris poden navegar i emmagatzemar dades des de qualsevol punt.

Sequentia es va crear el 2013 de la mà dels investigadors italians Walter Sanseverino i Riccardo Aiese Cigliano, que van apostar per Barcelona i el renom internacional de la bioregió per instal·lar-hi la seu. L’empresa ofereix solucions bioinformàtiques (SaaS i programes a mida) per a centres de recerca i empreses de l’àmbit de la salut, l’agricultura, l’alimentació i el medi ambient. L'empresa té clients en més de 60 països.

Foto: Walter Sanseverino i Riccardo Aiese Cigliano, fundadors de Sequentia – © Sequentia Biotech

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies