Vall d’Hebron i Vecmedical creen caixes amb il·lustracions per ‘disfressar’ els tractaments intravenosos de pediatria

comunicacio@cataloniabioht.org,

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i l’empresa de tecnologia mèdica Vecmedical han presentat aquesta setmana les caixes Superbox amb il·lustracions, que s’utilitzaran per cobrir les bosses de sèrums, transfusions i tractaments com la quimioteràpia dels pacients pediàtrics.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que els pacients menors d’edat visquin d’una forma més positiva el seu tractament, tal com expliquen el Dr. Pablo Velasco, del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d’Hebron, i Eunice Blanco, coordinadora de Treball Social, en aquest reportatge del diari Ara.

Hi han col·laborat diferents il·lustradors, fotògrafs i famosos com Mr Wonderful (Laura de Luque), Pilarín Bayés, Rosalía o els germans Márquez.

Per al desenvolupament del projecte s'ha seguit la metodologia Design Thinking i s’ha tingut en compte la veu dels sanitaris, treballadors socials, enginyers, pacients i famílies.

Les caixes es fabriquen amb un plàstic segur, 100% reciclable i resistent als productes d'esterilització.

Vecmedical té una àmplia experiència en el desenvolupament i fabricació de dispositius i tecnologia innovadora per als hospitals. Creada el 1999 a Montcada i Reixac, l’empresa està dirigida per Àngel Alonso, actualment vicepresident tercer de CataloniaBio & HealthTech i un dels coordinadors del Grup de Treball d'Innovació de l'entitat.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies